UUDISRAKENTAMINEN JA MUUT MONIPUOLISET RAKENNUSTYÖT – TURKU JA LÄHISEUTU

KPL Rakentava Oy rakentaa omakotitalot, kesämökit ja piharakennukset tarpeesi mukaan. Teemme uudisrakentamista monipuolisesti omakotitaloista aina terasseihin ja hiekkalaatikoihin asti. Taitavat kirvesmiehemme rakentavat talosi piirustusten mukaan "pitkästä tavarasta", minkä lisäksi saat meiltä lapsille leikkimökin, autolle katoksen tai autotallin sekä kaiken muun mitä uudisrakentamiselta tarvitset. Suunnittelemme ja rakennamme myös esimerkiksi grillikatokset.  Teemme uudisrakentamisen yhteydessä myös tarvittaessa maanrakennusta ja salaojia. Palveluumme kuuluukin kaikki teräsrakenteista pohjatöihin. Saat siis rakentamisen yhteydessä meiltä myös uusien rakennusten pohjatyöt. 

Ota yhteyttä »

UUDISRAKENTAMINEN SISÄLTÄÄ:

- Omakotitalon rakennuttaminen
- Autotallit
- Autokatokset
- Piharakennukset
- Kesämökin rakennuttaminen
- Terassit
- Grillikatokset ja hirsikehikoiden pystytykset
- Erilaiset kirvesmiestyöt mittatilaustyönä rakennuksista kalusteisiin

Kerro meille, millaista rakennusapua tarvitset. Toteutamme niin suuret kuin pienetkin urakat, joilla saat kauniita ja kestäviä asumisratkaisuja.  Meillä on monipuolinen osaaminen uudisrakentamisesta ja teemme työt huolella alusta loppuun. 

OMAKOTITALON JA KESÄMÖKIN RAKENNUTTAMINEN

Toteutamme vuosien kokemuksella omakotitalojen ja kesämökkien rakennusprojektit Turussa ja ympäristökunnissa. Rakentamisen suunnittelu aloitetaan asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta. Tilojen mitoitukset mietitään niin, että tilat vastaavat kooltaan tulevaa käyttötarkoitusta.

Omakotitalon ja kesämökin rakennuttamisen suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon tontti ja miettiä talon asettelu auringon mukaan niin, että oleskelutiloissa riittää auringonvaloa pitkin päivää, kun taas esimerkiksi makuuhuoneet kannattaa sijoittaa siten, ettei aurinko paista niihin suoraan. Rakennusalan ammattilaisina teemme kaikki uudisrakentamiseen liittyvät työt, minkä lisäksi voimme neuvoa omakotitalojen rakentamisen eri vaiheissa.