REMONTIT JA SANEERAUKSET – TURKU

KPL Rakentava Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, saunaremontit ja muut saneeraustyöt toiveidesi mukaan. Kun kaipaat kotiisi huoneistoremonttia, keittiöremonttia, kylpyhuoneremonttia tai vanha liiketila tarvitsee päivittämistä yrityksesi tarpeisiin sopivaksi – ota meihin yhteyttä! Toteutamme kaikki kodin, toimiston ja julkisten tilojen remontit. Teemme sisäremonttien lisäksi myös ulkotilojen remonttityöt ja julkisivuremontit toiveidesi mukaan. Teemme purkutyöt, asennamme tilalle uutta ja korjaamme vanhaa eri aikakausien rakennustyylejä kunnioittaen. Meiltä saat myös huonekalut ja palvelutiskit mittatilaustyönä julkisiin tiloihin. Olemme lisäksi suojelukohteiden remonttitöiden ammattilaisia.

Ota yhteyttä, kun haluat varmaa osaamista ja luotettavaa urakointia! Toimimme Turussa ja ympäristökunnissa.

Ota yhteyttä »

REMONTIT MONIPUOLISESTI

Tekemämme remontit sisältävät sekä keittiöremontit, pintaremontit että julkisivuremontit:

- Kylpyhuone- ja saunaremontit
- Huoneistoremontit
- Laatoitustyöt
- Keittiöremontit
- Kattoremontit
- Julkisivuremontit
- Ulkomaalaukset ja verhoilut
- Lisälämmöneristykset
- Maalaukset
- Kosteus- ja vesivahinkotyöt
- Suojelukohteiden remontointi

PERINNERAKENTAMINEN VANHAA KUNNIOITTAEN

Teemme myös vanhojen talojen korjausrakentamista. Monessa vanhassa kiinteistössä rakennuksen ikä asettaa omat vaatimuksensa remontointiin. Me tunnemme eri aikakausien rakennustyylit ja niiden edellyttämät remontointitavat, ja remontoimme aina rakennuksen ikää ja tyyliä kunnioittaen. 

Vanhojen rakennusten korjausrakentaminen vaatii kokonaisvaltaista osaamista, johon meiltä löytyy sekä ammattitaito että oikeat työkalut. Teemme vanhojen talojen korjausta ja perinnerakentamista Turussa ja lähikunnissa. Remontoimme myös suojelukohteita.