KYLPYHUONEREMONTTI – TURKU JA YMPÄRISTÖKUNNAT

KPL Rakentava Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit Turussa ja lähikunnissa. Remontoimalla uudistamme kylpyhuoneestasi toimivan, valoisan, viihtyisän ja nykyaikaisen. Kylpyhuoneremontti kannattaa jättää ammattilaiselle, sillä onnistunut remontti vaatii tarkkuutta ja vaativia työvaiheita vesieristyksistä kauniisiin ja kestäviin laatta-asennuksiin. Me toteutamme kylpyhuoneremontit toiveidesi mukaan, jos kosteusvaurio yllättää tai haluat muuten vain päivittää kylpyhuoneesi uuteen uskoon. 

Kylpyhuoneremontti voi sisältää:

-Kosteusmittaukset, huolelliset pohjatyöt ja sertifioidut vesieristykset
-Laatoitustyöt uusilla, makusi mukaisilla laatoilla
-Uusien kalusteiden, kaapistojen, hyllyjen ja peilien asennukset
-Uuden valaistuksen asennuksen
-Hanojen ja suihkujen asennukset

Kylpyhuoneremonttimme mahdollistaa mitä yksilöllisimpien visioiden toteuttamisen. Esimerkiksi laattavalinnoilla vaikutetaan merkittävästi koko kylpyhuoneen ilmeeseen, joten saamme varmasti uudistettua kylpyhuoneen makusi mukaiseksi. Valinnan vaikeuden edessä autamme sinua materiaalien valinnoissa. Ota yhteyttä ja tilaa remontti, jolla saat toimivat, turvalliset ja kauniit kylpyhuoneratkaisut!

Ota yhteyttä »

SAUNAREMONTTI KOTIIN TAI KESÄMÖKILLE

Sauna voi olla kodin tai kesämökin tunnelmallisin ja rentouttavin paikka. Jos sauna pölyttyy käyttämättömänä, siinä saattaa olla toiminnallisuuden tai viihtyvyyden kannalta puutteita. On siis saunaremontin aika! Saunaremontilla saamme uudistettua saunasta tunnelmallisen tilan, jossa rentoudut arjen keskellä. Oli kyseessä sitten pienen tai suuren perheen sauna, me toteutamme saunaremontit onnistuneesti sekä kotiin että kesämökille. Saunaremontti suunnitellaan sellaisella kokonaisuudella kuin sinä haluat. Tarvittaessa saat meiltä täysin uuden saunan uusia vesieristeitä, lauteita, kiuasta ja pintoja myöten. Voimme toteuttaa remontin myös pienemmässä mittaluokassa. Toteutamme saunaremontit Turussa ja ympäristökunnissa.

Sauna, jossa viihdyt ja rentoudut

Teemme saunaremontit tai vaihtoehtoisesti valmistamme sinulle upouuden saunan, jossa rentoudut kiireen keskellä ja vietät rentouttavia hetkiä pehmeissä löylyissä. Teemme persoonallisia ratkaisuja, kuten käsityönä valmistetut lauteet ja makusi mukaiset laatoitukset. Asennamme saunaasi myös tunnelmallisen valaistuksen. Ota yhteyttä ja tilaa saunaremontti taitavilta remonttimiehiltämme! Halutessasi autamme remontin lisäksi sopivien materiaalien valinnassa. 

Ota yhteyttä »